ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
elle.ro
elle.roSanatate & Fitness

Alimente care nu sunt atât de sănătoase pe cât credeai și pe care ar trebui să le eviți

În încercarea de a avea un stil de viață sănătos, probabil și tu încerci să înlocuiești prăjiturile cu fructele, fast food-ul cu salate și așa mai departe. Sunt însă aceste alimente atât de sănătoase pe cât credeam?

Unele alimente pe care noi toți le-am considerat sănătoase s-au dovedit a fi destul de periculoase, în ciuda promovării lor. Știm cât de mult contează alimentația pentru orice persoană, mai ales dacă vrei să slăbești într-un mod sănătos, așa că ți-am pregătit o listă cu produsele pe care ar trebui să le eviți.

1. Margarină

În cazul în care nu știai, majoritatea tipurilor de margarină conțin ingrediente care îți pot face rău. Deși în urmă cu câțiva ani oamenii erau convinși că margarina este mai sănătoasă decât untul, deoarece are mai puține grăsimi, se pare că lucrurile stau complet diferit. Margarina are grăsimi nesănătoase, de exemplu ulei hidrogenat. În locul margarinei folosește la gătit ulei de măsline sau ulei de semințe de struguri[continuare]


Accesați articolul integral pe elle.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (elle.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.