ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
playtech.ro
playtech.roMonden

Motivul pentru care Roxana Blagu nu doreşte să îşi ducă des băieţelul de 2 ani la restaurant. Puţini părinţi gândesc aşa

De ce Roxana Blagu nu dorește să își ducă des băiețelul de 2 ani la restaurant și cum alege să își educe copilul. Fosta cântăreață are un fiu pe nume Sasha, în vârstă de 2 ani. Ea și soțul ei sunt părinți dedicați și își petrec mult timp cu copilul lor. Roxana Blagu a mărturisit că are însă locuri în care nu merge deloc cu copilul și altele în care merge foarte rar, cum ar fi, de exemplu, la restaurant. Iată de ce!

Motivul pentru care Roxana Blagu nu doreşte să îşi ducă des băieţelul de 2 ani la restaurant

Roxana Blagu, fosta componentă a trupei Trident, a povestit cum își educă copilul și de ce nu se bazează pe ceea ce presupune acum parentingul modern, care promovează, printre altele, un soi de libertate totală pentru copil.

„Oricât am citi, eu cred că e foarte e greu să aplici și să te ții de stilul ăla pe care îl tot citești. Vrei, dar la un moment dat nu mai poți. Eu sunt pe stilul meu și eu sunt un părinte, zic eu, permisiv, dar cu grijă. Copilului trebuie să-i oferi foarte multă atenție și iubire și el va înțelege. Asta consider eu”[continuare]


Accesați articolul integral pe playtech.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (playtech.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.