ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
elle.ro
elle.roRelatii & Cuplu

Zodiile care suferă după fostele relații

Vindecarea după o despărțire nu este tocmai ușoară pentru toată lumea. În timp ce pentru unii ar putea fi o etapă peste care trec repede, pentru alții vine cu multă suferință.

Perioada prin care treci după o despărțire devine și mai grea în momentul în care fostul partener rămâne, într-un fel sau altul, prin preajma ta, și ajungi să te gândești tot timpul la amintirile pe care le aveți împreună. Astrologia poate avea un cuvânt de spus în ceea ce privește maniera prin care te raportezi la fostele relații. Astrologii ne arată că, în cazul zodiilor de mai jos, vindecarea după o relație eșuată nu este simplă, iar procesul este îndelungat.

Pești

Peștii nu reușesc deloc să se vindece de dezamăgirile trăite în fostele relații. În cazul în care se simt vinovați pentru anumite acțiuni pe care le-au făcut, vor încerca să-și contacteze partenerii din trecut pentru a-și cere iertare. Acest lucru are în spate un alt scop, și anume acela al unei posibile împăcări. Standardele și așteptările lor de la o relație sunt înalte și din cauza asta cele mai multe relații pe care le au se sfârșesc repede. Au nevoie de timp și răbdare pentru a-și reveni după o separare… [continuare]


Accesați articolul integral pe elle.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (elle.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.