ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
elle.ro
elle.roMonden

Eva, fiica Andreei Berecleanu, a împlinit 21 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatoarea TV

Eva, fiica Andreei Berecleanu, a împlinit 21 de ani pe 20 septembrie. Prezentatoarea TV i-a transmis public un mesaj special cu prilejul acestei ocazii.

Andreea Berecleanu are o relație specială cu Eva. Recent, cele două au fost prezente la ELLE New Media AWARDS 2022 și au impresionat cu apariția lor stylish. Pe rețelele de socializare, prezentatoarea TV a publicat un mesaj emoționant pentru fiica ei de ziua acesteia de naștere.

„Eram în aeroport. Foarte devreme. Una dintre acele plecări spre Londra ale Evei. Îmi luam rămas bun, înainte de trecerea vămii. Și am văzut tot răsăritul în ochii ei. Preț de o secundă, cât a durat să fac această fotografie, mi-a transmis cât doar un părinte poate înțelege. Astăzi face 21 de ani, pe care îi văd și îi simt. Și cu toate acestea, în acea privire din aeroport către mine, sunt toți bebelușii și fetițele lumii. Și toată dragostea unui copil. Te iubesc, inimioară!”, a scris Andreea Berecleanu pe Facebook[continuare]


Accesați articolul integral pe elle.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (elle.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.