ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
gsp.ro
gsp.roSport

Neluțu Varga, apărat de un patron din Liga 1 în scandalul cu Dan Petrescu: „Are dreptate! Antrenorul trebuie să dea explicații”

Victor Angelescu, unul dintre cei doi acționari de la Rapid, a comentat scandalul momentului în Liga 1, dintre patronul celor de la CFR, Neluțu Varga, și antrenorul Dan Petrescu.

Varga a confirmat că Dan Petrescu va rămâne pe banca echipei, dar continuă să-i bată obrazul acestuia. Cum Dan Petrescu nu a fost dispus să renunțe la clauza de reziliere a contractului cu CFR Cluj, în valoare de 400.000 de euro, finanțatorul clubului a preferat să continue cu „Bursucul” antrenor, iar ardelenii au emis un comunicat în acest sens.

În ciuda faptului că va colabora în continuare cu Dan Petrescu, Varga a continuat să arunce cu săgeți în direcția băncii tehnice. Angelescu a ținut să-i ia partea finanțatorului ardelenilor… [continuare]


Accesați articolul integral pe gsp.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (gsp.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.