digisport
digisport.roSport

„Telenovela” Cristiano Ronaldo continuă. Ce a spus președintele lui Atletico Madrid despre un posibil transfer

Lusitanul pare însă în continuare decis să plece de la Manchester United, chiar dacă a avut o întâlnire cu șefii clubului care au încercat să-l convingă să evolueze pe Old Trafford și în sezonul 2022-2023.


Digi Sport va difuza, începând cu anul 2022, următoarele 3 sezoane ale celei mai puternice competiții de fotbal din Anglia, Premier League (2022/2023, 2023/2024, 2024/2025).


Ce spune președintele lui Atletico Madrid despre un posibil transfer al lui Cristiano Ronaldo

Formația despre care s-a scris cel mai des în ultimul timp că ar fi aproape de a-l transfera pe Cristiano Ronaldo de la Manchester United este Atletico Madrid.

Gruparea iberică îndeplinește condiția esențială a portughezului, aceea de a juca în grupele Champions League.

Totuși, președintele lui Atletico Madrid, Enrique Cerezo, a vorbit despre zvonurile apărute și a dezmințit posibilitate aducerii multiplului câștigător al Balonului de Aur pe Wanda Metropolitano.

„Nu știu cine a inventat povestea asta cu transferul lui Cristiano Ronaldo la Atletico Madrid. Cu siguranță nu e adevărată. E practic imposibil pentru el să ajungă la Atletico Madrid”, a spus Enrique Cerezo, conform Fabrizio Romano.

Reacția omului numărul 1 de la Atletico vine și în contextul în care fanii formației s-au arătat revoltați de ideea ca rivalul și omul care le-a cauzat atâtea neplăceri de-a lungul timpului să fie acum parte din lotul lui Diego Simeone.

Discuțiile dintre Ronaldo și conducerea lui Manchester United, neconcludente

Întâlnirea pe care Jorge Mendes și Cristiano Ronaldo au avut-o cu șefii lui Manchester United la Carrington, baza de pregătire a „diavolilor”, s-a terminat cum niciuna dintre părți nu-și dorea.

Se pare că fotbalistul vrea în continuare să plece de pe Old Trafford, în ciuda insistențelor venite din partea conducerii clubului.

Poziția CEO-ului Richard Arnold rămâne însă neschimbată și mesajul a fost transmis clar lui Ronaldo și agentului său, acela că Manchester United nu-l va lăsa să plece în această vară și că trebuie să-și ducă înțelegerea la bun sfârșit, până în vara anului viitor.


Citiți articolul original pe digisport.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *