ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
ziare.com
ziare.com

Motivul pentru care FMI a deblocat 27 de milioane de dolari pentru Republica Moldova. Suma totală pe care ar putea să o primească Chișinăul

Fondul Monetar Internaţional a anunțat miercuri, 21 septembrie, că a dat undă verde pentru deblocarea a 27 de milioane de dolari pentru Republica Moldova.

Se pare că la baza deciziei au stat progresele realizate de autorităţile de la Chişinău în domeniul guvernanţei fiscale şi anticorupţiei, informează AFP.

Această sumă face parte dintr-un pachet mai amplu de 800 de milioane de dolari pe care Republica Moldova îl poate accesa pe parcursul a 40 de luni, dacă îndeplineşte anumite jaloane prevăzute în acordul cu FMI.

Prin includerea fondurilor care au fost eliberate miercuri, sprijinul total pe care Republica Moldova l-a primit până acum de la FMI se ridică la 242 milioane de dolari… [continuare]


Accesați articolul integral pe ziare.com

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (ziare.com). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.