ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
gsp.ro
gsp.roSport

Tactica pregătită de Nicolae Dică pentru a redresa FCSB: „Antrenăm asta, în Europa a funcționat”

Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul de la FCSB, plănuiește să utilizeze o altfel de tactică în unele meciuri din Liga 1, acolo unde vicecampioana ocupă un loc umilitor, 14!
De la revenirea lui Nicolae Dică pe banca celor de la FCSB, roș-albaștrii au câștigat un singur meci dintre cele 7 jucate în campionat, 3-2 cu Chindia. În rest, au înregistrat 4 egaluri și două înfrângeri.

Pentru un joc mai eficient și rezultate mai bune, Nicolae Dică plănuiește să facă schimbări la nivel tactic, să adopte un stil de joc mai conservator.

Cum vrea Nicolae Dică să o redreseze pe FCSB: „M-am gândit la un joc mai precaut”

M-am gândit la treaba asta, la a fi mai precaut. Antrenăm asta. În Europa așa am făcut și cu West Ham și cu Anderlecht, am stat în zona medie cu atacantul la 30-35 de metri de poarta adversă… [continuare]


Accesați articolul integral pe gsp.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (gsp.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.