ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
hotnews.ro
hotnews.roSport

Patrick Mouratoglou și colaborarea cu Simona Halep – Antrenorul vorbește despre marea problemă a fostei lidere WTA

​Simona Halep nu va mai juca tenis în acest sezon după operația suferită la nas. Patrick Mouratoglou, antrenorul ei, a vorbit despre parteneriatul cu fosta lideră WTA și a scos în evidență care este marea problemă din jocul româncei.

Într-un interviu pentru Brainz Podcast, francezul cu origini grecești a vorbit despre mai multe subiecte, dar a scos în evidență și lucrul care afectează cel mai mult jocul Simonei: stresul.

Patrick Mouratoglou: Stresul o omora pe Simona

Antrenorul spune că tot ce acumula pe parte de antrenamente era „pierdut” în timpul jocului oficial din cauza stresului.

„A trebuit să fac schimbări mari, dar în același timp să continue să câștige. Simona a pierdut în turul doi la Roma și în turul doi la Roland Garros (n.r. două dintre turneele sale favorite)”[continuare]


Accesați articolul integral pe hotnews.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (hotnews.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.