prosport.ro
prosport.roSport

Prima reacție a lui Răzvan Lucescu după ce PAOK Salonic a părăsit Conference League

PAOK Salonic, formația antrenată de Răzvan Lucescu, a fost eliminată din Conference League. Grecii nu au reușit să întoarcă rezultatul înregistrat în meciul tur în fața celor de la Club Brugge și au cedat și pe teren propriu.

Belgienii s-au impus cu scorul de 2-0 și au reușit să se califice în semifinalele competiției.

Răzvan Lucescu și PAOK Salonic părăsesc Conference League!

Seară tristă pentru Răzvan Lucescu și PAOK Salonic. Grecii au fost eliminați din Conference League, după ce au pierdut ambele meciul disputate în fața celor de la Club Brugge (1-0 în meciul tur și 2-0 în meciul retur). Echipa românului s-a văzut condusă din minutul 33 al partidei, când Ferran Jutgla a reușit să marcheze. Spaniolul a reușit să facă dubla în minutul 45 și belgienii au intrat la cabine cu un avantaj de două goluri. Astfel, echipa antrenată de Răzvan Lucescu mai avea la dispoziție o singură repriză pentru a schimba soarta meciului, având de recuperat o diferență de trei goluri pentru a duce meciul cel puțin în prelungiri… [continuare]


Accesați articolul integral pe prosport.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (prosport.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *