libertatea.ro
libertatea.roSport

Aur pentru fetele din barca de 8+1 a României, la Europenele de canotaj de la München. Tricolorii au cucerit 5 titluri continentale

După un finiș formidabil, fetele care compun echipajul bărcii de 8+1 au cucerit, duminică, 12 august, medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj de la München, Germania, informează Gazeta Sporturilor. Delegația României încheie competiție cu cinci titluri continentale și trei medalii de bronz.

În componența Magdalena Rusu, Iuliana Buhuș, Ancuța Bodnar, Denisa Tîlvescu, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrînceanu, Simona Radiș și cârmaciul Adrian Munteanu, româncele au recuperat formidabil pe ultimii metri, au devansat echipa Marii Britanii și au obținut medalia de aur în finala la proba de 8+1.

România a ținut aproape de Marea Britanie și de Țările de Jos, în proba care se desfășoară pe 2.000 de metri. Cu 170 de metri înainte de finiș, tricolorele, care se debaraseră de olandeze, au trecut și de englezoaice, sprintând spre titlul suprem.

Sportivii români au câștigat sâmbătă trei medalii de aur și trei de bronz, iar duminică, încă două medalii din cel mai prețios metal. Duminică, înainte de cursa 8+1, Ionela Cozmiuc și-a adjudecat titlul la simplu vâsle categorie uşoară.


Citiți articolul original pe libertatea.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (libertatea.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *