hotnews.ro
hotnews.roActualitateInternational

VIDEO Vladimir Putin nu pare încântat de raportul unuia dintre cei mai de încredere generali ai săi

Președintele rus Vladimir Putin a fost încruntat pe tot parcursul raportului primit la Kremlin de la Viktor Zolotov, considerat unul dintre cei mai de încredere generali ai săi, și a fost văzut ținându-se strâns de masa așezată între cei doi.

Presa rusă a scris marți dimineața că Vladimir Putin se va întâlni la Kremlin cu Zolotov, comandantul Gărzii Naționale a Rusiei (Rosgvardia), un anunț în acest sens fiind făcut de Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui rus.

„În timpul zilei, președintele lucrează la Kremlin, are o serie de întâlniri. Acestea vor fi deschise de raportul șefului Serviciului Federal al Trupelor Gărzii Naționale, Viktor Zolotov care va fi alături de președinte”, a spus Peskov.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a subliniat că întâlnirea de astăzi va fi importantă.

Înregistrarea video publicată după întâlnire de către Kremlin arată că Vladimir Putin a avut o grimasă încruntată pe parcursul întâlnirii, Zolotov relatându-i cum ucrainenii își manifestă „sprijinul” pentru soldații ocupanți ruși… [continuare]


Accesați articolul integral pe hotnews.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (hotnews.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *