elle.ro
elle.roFashion & Beauty

Ce beneficii are acidul hialuronic, în funcție de tipul tău de ten

Probabil că acidul hialuronic nu îți este străin, mai cu seamă că este unul dintre ingredientele care se află în majoritatea produselor destinate îngrijirii pielii.

Unul dintre cele mai cunoscute ingrediente când vine vorba de îngrijirea și frumusețea pielii este acidul hialuronic.

Și probabil că te întrebi de ce este atât de în vogă și tot mai căutat de către femei. Ei bine, acidul hialuronic apare în mod natural în țesutul conjunctiv al pielii, principala sa funcție fiind aceea de a reține apă, menținând pielea hidratată și sănătoasă. Odată cu înaintarea în vârstă, nivelul acidului hialuronic din pielea noastră scade, iar noi trebuie să apelăm la diferite creme sau serumuri pentru a păstra acel nivel cât mai ridicat. 

Acidul hialuronic poate îmbunătăți aspectul oricărui tip de ten, efectele fiind aceleași și dacă ai pielea sensibilă, uscată, mixtă ori grasă. Conform cercetărilor, dacă îl folosești destul de des, acesta poate grăbi procesul de vindecare în urma cicatricilor, reduce semnele îmbătrânirii, liniile fine, ridurile, roșeața și inflamațiile… [continuare]


Accesați articolul integral pe elle.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (elle.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *