ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
digisport
digisport.roSport

„Revelația” Ligii 1 propune un jucător la echipa națională

Edi Iordănescu (44 de ani) a convocat 27 de jucători pentru ultimele meicuri ale României din Liga Națiunilor, cu Finlanda (23 septembrie), respectiv Bosnia (26 septembrie).

„Revelația” Ligii 1 propune un jucător la echipa națională: „Un fundaș greu de depășit”

Hermannstadt ocupă locul 3 în momentul de față, iar trupa lui Marius Măldărășanu este neînvinsă de la promovarea în Liga 1. Cu toate acestea, sibienii nu au dat niciun jucător la lotul național, iar „Măldă” crede că Raul Opruț (24 de ani) ar fi meritat să fie convocat de Edi Iordănescu, datorită evoluțiilor bune din actualul sezon.

„Eu nu vreau să propun jucători. Să nu se interpreteze. Raul Opruț a fost în vederile celor de la federație. În viitorul apropiat va ajunge la echipa națională mare. Este un fundaș greu de depășit, bun din punct de vedere tactic, dar si pe faza de atac. Problema lui a fost partea mentală. Ceda în anumite momente grele, dar am vorbit cu el și am rezolvat… [continuare]


Accesați articolul integral pe digisport.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (digisport.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.