hotnews.ro
hotnews.roSport

FOTO Nunta anului în circuitul WTA – Dublă câștigătoare de Grand Slam, Petra Kvitova se mărită cu antrenorul său

Petra Kvitova a anunțat pe contul oficial de Twitter că se va mărita cu Jiri Vanek, nimeni altul decât antrenorul său din circuitul WTA. În vârstă de 32 de ani, sportiva a spus „DA”, iar reacțiile primite pe rețelele sociale au fost pe măsura importanței evenimentului.

„Vești fericite pe care vrem să le împărtășim cu voi. Am spus DA în locul meu special”, a precizat Petra Kvitova pe Twitter.

Aflată pe locul 21 în ierarhia mondială, Kvitova a recunoscut relația amoroasă cu antrenorul anul trecut, colaborarea profesională dintre cei doi începând în 2016.

Anterior, Vanek (44 de ani) o mai pregătise pe Karolina Pliskova.

De-a lungul timpului, Kvitova a câștigat 29 de turnee, două dintre acestea fiind de Grand Slam (Wimbledon 2011, 2014). Cel mai sus a fost pe locul 2 (31 octombrie 2011), iar din premiile din tenis a adunat până acum $34.448.806… [continuare]


Accesați articolul integral pe hotnews.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (hotnews.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *