ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
click.ro
click.roShowbiz

Kira Hagi joacă rolul iubitei lui George Enescu, într-un nou film de senzație

Nu prea îi place să vorbească despre ceea ce face, ci îi place să vorbească prin ceea ce face. Kira Hagi (26 de ani) poartă un nume uriaş pentru iubitorii de fotbal, dar se luptă din răsputeri să facă astfel încât acest nume să fie unul important şi pentru lumea artistică. Ieri, artista a anunţat că lucrează la un nou film, aşa că reporterii Click! au vorbit cu ea şi cu colegii de pe platourile de filmare, pentru a afla mai multe amănunte.

Kira Hagi construieşte cărămidă cu cărămidă cariera de actriţă, mult visată din copilărie. Fata „Regelui” Gică Hagi a anunţat că recent a încheiat filmările pentru un nou lungmetraj.

«Eu una abia aştept premiera!»

Tocmai s-au încheiat filmările pentru filmul «Enescu – Geniul şi Prinţesa», este un film despre viaţa şi iubirile compozitorului. După Martha Bibescu, am descoperit şi investigat cu această ocazie o (altă) femeie emblematică a perioadei interbelice. Ce vreau să vă spun este că am fost extrem de onorată să o portretizez pe prinţesa Alice Cantacuzino, scriitoare, dramaturg şi sportivă de performanţă, dar şi corespondent de război, în Al Doilea Război Mondial. Urmăriţi pagina oficială a filmului pentru mai multe detalii. Eu una abia aştept premiera!”, a scris actriţa Kira Hagi, pe reţelele sociale… [continuare]


Accesați articolul integral pe click.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (click.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.