ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
click.ro
click.roActualitateNational

Veste proastă pentru români! Câte gospodării ar putea primi facturi uriașe la energie în această iarnă

Un număr foarte mare de gospodării ar putea primi facturi uriașe la energie în această iarnă, conform calculelor Asociației Energia Inteligentă. Motivele sunt legate de plafonul redus la 255 KWh și a încălzirii centralizate deficitare, scrie Adevărul.ro.

Veștile proate continuă să curgă din toate direcțiile. Peste 1 milion de gospodării s-ar putea trezi cu facturi mari la energie în sezonul rece.


Citește și: Marius Manole, factură colosală la energie electrică: «Cred că plătesc pentru Casa Poporului»


„Consumul mare nu înseamnă că ești din start bogat, dacă trebuie să-ți încălzești casa, să-ți prepari apa caldă, dacă ai un hidrofor la țară, dacă ai niște mașinării care prelucrează diversele produse pentru a putea să ții o gospodărie înseamnă un consum mai mare de 255 kwh și asta nu înseamnă neapărat că ești și bogat – este o greșeală făcută prin folosofia de aplicare a acestei legi… [continuare]


Accesați articolul integral pe click.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (click.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.