ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
click.ro
click.roMonden

Jean Gavril, despre experiența America Express: «Nu aş vrea să divorţez la tv»

Atunci când a fost invitat să participe la reality-show-ul „America Express” de la Antena 1, Jean Gavril (28 de ani) nici nu s-a gândit să facă echipă cu soţia sa, Bianca. Artistul a povestit, în exclusivitate pentru Click!, care este motivul: cei doi au o relaţie cu năbădăi şi s-ar fi putut ajunge la divorţ dacă se expuneau astfel. Aşa că Jean l-a ales pe fratele său, Dinu, pe care îl prezintă astfel ţării.

Click: Nu ştiam că ai un frate. E mai mic sau mai mare?

Jean Gavril: Este singurul meu frate. Suntem doi fraţi, nedespărţiţi, crescuţi în aceeaşi cameră. Am trăit toată viaţa împreună şi, în continuare, ne întâlnim foarte des. E cu cinci ani mai mic decât mine şi îl iubesc din tot sufletul meu!

Pare cool! 

Sper să le mai placă şi de mine, după ce o să-l cunoască pe frate-meu.

După ce o să-l vadă în emisiune. 

Da. Fratele meu a fost o surpriză în emisiune la „America Express”. Eu am fost plăcut impresionat de el şi foarte plăcut surprins. A luptat foarte mult şi ne-am ridicat unul pe celălalt, chiar dacă el şi-a băgat mai mult picioarele decât mine, adică el ar fi plecat de mai multe ori acasă decât aş fi vrut eu. Când era el jos, eram eu sus, şi tot aşa. Era să ne batem… [continuare]


Accesați articolul integral pe click.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (click.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.