ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
digi24
digi24.roActualitateInternational

Zelenski cere la ONU o „pedeapsă justă” împotriva Rusiei. Ucraina anunță cel mai mare schimb de prizonieri de la începutul invaziei

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut miercuri în faţa ONU o „pedeapsă justă” împotriva Rusiei, denunţând invadarea ţării sale de către trupele ruse şi lansând un apel la înfiinţarea unui tribunal special. Pe de altă parte, Ucraina anunță un schimb de prizonieri cu Rusia, inclusiv comandanți ai detașamentului Azov.

LiveText-ul Digi24.ro care a acoperit evenimentele din Ucraina poate fi urmărit AICI.

UE se pregătește să adopte noi sancțiuni împotriva Rusiei. Josep Borrell: „Este clar că Putin încearcă să distrugă Ucraina”

ACTUALIZARE 08.40 Miniştrii de externe ai Uniunii Europene au convenit miercuri să pregătească noi sancţiuni împotriva Rusiei care se vor concretiza în cel mai scurt timp, a anunţat şeful diplomaţiei comunitare, Josep Borrell, citat de EFE. Acest nou pachet de sancţiuni va afecta noi sectoare ale economiei ruse, inclusiv tehnologia, şi va include noi persoane, dar nu a fost încă definitivat, a precizat Josep Borrell… [continuare]


Accesați articolul integral pe digi24.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (digi24.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.