libertatea.ro
libertatea.roActualitateEducatie

„Înapoi la școală” costă cu 50% mai mult. Ce prețuri au crescut semnificativ la rechizitele școlare 

Libertatea a analizat prețurile rechizitelor necesare unui elev înainte de startul noului an școlar. De la ghiozdan, penar, caiete, acuarele, creioane sau carioci, absolut toate s-au scumpit.

Am ales 30 de produse achiziționate cu cel mai mic preț din oferta din august 2021 și am raportat la prețul cel mai mic de la mijlocul lui august.

În aproape două săptămâni, școlile își vor deschide porțile, iar elevii se vor întoarce în bănci. Noul an școlar va începe pe 5 septembrie și se încheie pe 16 iunie. Elevii se întorc la școală cu o săptămână mai devreme comparativ cu anul trecut și anul școlar se va termina cu o săptămână mai târziu.

Elevii vor studia în total în 167 de zile de școală, scrie edupedu.ro, ceea ce plasează România pe locul 4 din coada clasamentului european al timpului petrecut în școală… [continuare]


Accesați articolul integral pe libertatea.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (libertatea.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *