financiarul.ro
financiarul.roActualitateNational

Martorii din Dosarul Revoluției au susținut că ceea ce s-a petrecut în decembrie 1989 a fost o mișcare coordonată direct de la Moscova

S-au aflat detalii despre implicarea Moscovei în evenimentele din 1989, care au dus la căderea regimului Ceaușescu. Toți românii trebuie să știe ce s-a petrecut cu adevărat atunci. Noile informații apar în rechizitoriul din Dosarul Revoluției, în care fostul președinte este cercetat sub. acuzația de infracțiune împotriva umanității.

Astfel, au apărut noi detalii despre rolul jucat de Ion Iliescu, în decembrie 1989 și implicarea Moscovei în evenimentele de atunci. O dezvăluire de ultim moment, care se regăsește în Dosarul Revoluției, este cea legată de incidentul de la reactorul nuclear de la Cernavodă. Mai exact, este relatat pe larg scenariul teroriștilor care ”otrăveau apa și minau obiective strategice”

Rechizitoriul din Dosarul Revoluției, în care Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu și Gl (Rtr) Iosif Rus sunt cercetați de infracțiuni împotriva umanității, scoate la iveală informații care leagă mișcarea din decembrie 1989 de un scenariu bine pus la punct și coordonat de la Moscova… [continuare]


Accesați articolul integral pe financiarul.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financiarul.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *