libertatea.ro
libertatea.roSanatate & Fitness

Coronavirus în România azi, 18 august. Numărul cazurilor noi și al deceselor a crescut

Numărul cazurilor de COVID înregistrate pe teritoriul României a ajuns la 3.170.726.

La ora 13.00, Ministerul Sănătății va anunța noile cazuri de îmbolnăviri, numărul actualizat de decese și situația pe județe.

La ultima informare transmisă de Ministerul Sănătății au fost anunțate 7.500 de cazuri noi, depistate în 28.662 de teste.

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 3.701, iar la ATI sunt internate 274 persoane. Din cei 274 pacienți internați la ATI, 243 sunt nevaccinați.

La ultimul bilanț au fost raportate și 42 de decese din cauza COVID-19.

În total, până acum, 66.417 persoane au murit în urma contractării noului coronavirus, de la începutul pandemiei… [continuare]


Accesați articolul integral pe libertatea.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (libertatea.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *