Sport

Frustrare, rezistență la stres, dorința de a ieși în evidență. Tabloul de la FCSB, descris fără perdea de Helmut Duckadam

FCSB a remizat pe teren propriu, duminică, scor 1-1 cu Universitatea Cluj, într-un meci contând pentru prima etapă a Superligii.

Într-o partidă cu nenumărate probleme de arbitraj, echipa nou-promovată a jucat de la egal la egal cu vicecampioana condusă de Anton Petrea, iar rezultatul final l-a enervat la culme pe Gigi Becali, care a promis că va lua măsuri în privința lotului. 

Fost președinte de imagine la FCSB, Helmut Duckadam și-a spus părerea despre debutul noului sezon și consideră că la FCSB e un joc confuz pentru că fiecare fotbalist vrea să iasă în evidență.

Duckadam: „La FCSB fiecare jucător vrea să iasă în evidență”

„Cred că toate echipele sunt în căutări, va trebui să mai așteptăm două-trei etape ca să le vedem adevărata față. U Cluj a făcut cea mai bună impresie și sigur, Hermannstadt, nu se aștepta nimeni să câștige la victorie de trei goluri cu Mioveni. 

A fost primul meci, acolo e o altă problemă, din punctul meu de vedere, cred că acolo (n.r.: la FCSB) fiecare jucător încearcă să iasă în evidență, de acolo și jocul confuz, nu au un joc de echipă. Fiecare jucător visează să plece cât mai repede în străinătate și atunci suferă jocul de echipă”, a spus Duckadam, la Ora Exactă în Sport de la Pro Arena.

Duckadam: „FCSB ar mai avea nevoie de trei jucători!”

„Nu cred că influențează declarațiile, un jucător care e de trei-patru ani la FCSB s-a obișnuit. Probabil la unii e frustrarea că nu au putut să plece, alții au fost accidentați. Jocul FCSB-ului suferă de vreo 4 ani. 

Dacă el (n.r.: Gigi Becali) își poate permite să facă asemenea declarații, e strict problema lui. Și eu cred că FCSB a rămas descoperită și după accidentarea lui Cristea, cred și eu că ar mai avea nevoie de trei jucători, ca să aibă un lot precum CFR”, a declarat Helmut Duckadam, la Ora Exactă în Sport de la Pro Arena.


Citiți articolul original pe sport.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *