ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
prosport.ro
prosport.roSport

Gigi Becali nu o vede pe Rapid o candidată serioasă la titul

Rapid este una dintre cele mai în formă echipe din Superliga României, ocupând locul 2, cu 9 puncte, fiind la egalitate cu liderul CFR Cluj.

În ultima etapă, echipa lui Adrian Mutu s-a impus cu 2-1 împotriva celor de la FC Argeș, datorită golurilor marcate de Antonio Sefer, însă Gigi Becali (64 de ani) este dat pe spate de către formația vișinie.

Chiar dacă și echipa sa a fost învinsă de Rapid, scor 0-2, patronul celor de la FCSB spune că nu o vede pe formația patronată de Victor Angelescu și Dan Șucu o candidată serioasă la titlu.

Gigi Becali nu o vede pe Rapid o candidată serioasă la titul: „Cu tot respectul, dar nu are cu ce”

Latifundiarul din Pipera o scoate pe Rapid din lupta la titlu, chiar dacă echipa lui Adrian Mutu se află în acest moment pe locul 2 al Superligii.

Gigi Becali consideră că tot cu CFR Cluj și cu Universitatea Craiova se va bate echipa sa pentru prima poziție, considerând că Rapid este doar o echipă de play-off.

„M-am uitat la începutul meciului cu FC Argeș. Dacă am văzut că Rapid a făcut 1-0, nu m-am mai uitat. Nu m-am gândit că se mai poate întoarce rezultatul. M-am culcat. Eu mă culc devreme, pe la 22-22:30. Dimineață, la 06:30, am văzut că a câștigat cu 2-0.

Noi tot cu CFR Cluj și Craiova ne vom lupta. Pe Rapid nu o iau în considerare. E o echipă bunicică. E o echipă de play-off, dar nu de titlu. Nu vreau să supăr pe nimeni. Cu tot respectul, dar nu are cu ce.

Se văd mâna și influența antrenorului. Jucătorii au atitudine, dar e vorba de valoare. Nu că nu au valoare, dar nu e de titlu”, a spus Gigi Becali la ProArena.


Citiți articolul original pe prosport.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (prosport.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.