playtech.ro
playtech.roActualitateInternational

Bill Gates și Samsung își dau mâna pentru un proiect revoluționar: poate salva vieți, chiar dacă pare stupid

Cel mai nou proiect al fundației Bill & Melinda Gates implică o colaborare cu Samsung începută în urmă cu aproximativ trei ani. Rezultatul are potențialul să salveze numeroase vieți în țările aflate în curs de dezvoltare.

Deși poate părea un pic ciudat, fundația Bill & Melinda Gates se chinuie de mai bine de un deceniu să reinventeze clasica toaletă, pentru a asigura condiții de trai semnificativ mai civilizate în țările sărace. Există un întreg program intitulat Reinvent the Toilet Challenge (Provocarea reinventării toaletei) despre care poți citi mai multe la această adresă de pe site-ul organizației. O toaletă mai deșteaptă și accesibilă în același timp poate duce la reducerea celor aproximativ jumătate de milioane de decese anuale printre copii de până la 5 ani care se sting din cauza unor boli diareice.

Samsung și Bill Gates, o colaborare mai importantă decât crezi

În ultima săptămână, Samsung a anunțat că a finalizat proiectul realizat în colaborare cu fundația Bill & Melinda Gates în contextul provocării… [continuare]


Accesați articolul integral pe playtech.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (playtech.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *