elle.ro
elle.roAstrologie

Zodiile care nu suportă să locuiască împreună cu o altă persoană

Pentru următoarele zodii este o plăcere să locuiască singure.

Unele zodii vor să se bucure pe deplin de experiența de a locui singure și consideră că este un lucru pe care trebuie neapărat să îl încerce în această viață. Pentru ele, nu este deloc o provocare și nici nu le aduce o stare de neliniște, ba din contră, această alegere vine cu multă armonie în sufletul lor.

Berbec

Nativii Berbec adoră să locuiască singuri și au visat tot timpul că la un moment dat se va întâmpla și acest lucru. Au o fire independentă, astfel că nu le este deloc la îndemână să ofere explicații altora despre viața lor și despre cum aleg să trăiască. Vor să aibă parte în spațiul în care locuiesc de o stare de liniște, iar dacă ar mai fi cu cineva, nu ar mai avea acea intimitate pe care și-o doresc cu ardoare… [continuare]


Accesați articolul integral pe elle.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (elle.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *