elle.ro
elle.roRelatii & Cuplu

Cele 5 tipuri de persoane toxice pe care NU trebuie să le ai alături de tine

Dacă ți s-a întâmplat până acum să fii în preajma persoanelor toxice, află care sunt modurile prin care te poți distanța de ele.

În mod cert, persoanele toxice sunt o adevărată provocare pentru fiecare dintre noi deoarece ele te pot copleși extrem de mult, oricât de mult nu ți-ai dori asta.

Într-o relație, toxicitatea este extrem de periculoasă, mai cu seamă că uneori nu ne putem da seama de persoanele care sunt cu adevărat toxice pentru noi. De cele mai multe ori, considerăm că problema este la noi și nu suntem îndeajuns de bune pentru partenerul pe care îl avem, însă, în realitate, lucrurile nu stau chiar așa.

Și totuși, de ce alegem să avem în preajma noastră persoane toxice? Acest lucru nu depinde de cât de puternică ar fi o persoană, ci mai degrabă ține cont de dorința noastră de a nu fi singure, de a avea pe cineva alături pe care să ne bazăm[continuare]


Accesați articolul integral pe elle.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (elle.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *