elle.ro
elle.roFashion & Beauty

6 trucuri care te vor ajuta să ai grijă de părul afectat de umiditate

Cu siguranță te-ai confruntat până acum cu electrizarea părului, însă aceste sfaturi de la hairstyliștii celebrităților te vor ajuta să scapi de asta.

În mod cert te regăsești în următorul scenariu – ai stat o zi întreagă să îți aranjezi părul, arată perfect coafat, însă atunci când ajungi afară, din cauza umidității, te alegi cu o mulțime de fire de păr rebele.

Dacă ai experimentat asta cel puțin o dată, te-ai întrebat și cum să scapi de acel păr frizzy. Ei bine, există câteva metode simple prin care poți împiedica asta sau să ți-l îngrijești dacă părul tău este deja electrizat. Așa că, unii dintre cei mai cunoscuți hairstyliști te vor ajuta cu cele mai bune sfaturi în ceea ce privește părul afectat de umiditate… [continuare]


Accesați articolul integral pe elle.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (elle.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *