elle.ro
elle.roTV

Filmele de pe Disney+ care vor face valuri în luna martie și pe care nu trebuie să le ratezi

Luna martie vine cu multe noutăți cinematografice, dar și cu proiecte TV ambițioase. Iată care sunt filmele de pe Disney+ pe care să nu le ratezi!

Filmele de pe Disney+ care debutează în luna martie te vor ține, cu siguranță, un pic prea mult în casă, dar merită. Ai de văzut mult-așteptatul sezon 3 din Star Wars: The Mandalorian, care are premiera în prima zi a lunii, precum și cu cel de-al doilea sezon al serialului de success Școala Abbott (Abbott Elementary), în timp ce serialul de comedie proaspăt și ușor de relatat al lui Kerry Washington Condamnare la eliberare (UnPrisoned) ajunge pe platforma de streaming pe 10 martie.

Între timp, pentru 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii, filmele de pe Disney+ adunate în colecția Femei în rol principal sunt drame, comedii, documentare și aduc în prim-plan poveștile femeilor. Sezonul 19 din Anatomia lui Grey (Grey’s Anatomy) continuă, de asemenea, pe Disney+ în această lună, cu episoade noi lansate săptămânal începând cu 8 martie.

În plus, cu ocazia celei de-a 95-a ediții a Premiilor Oscar, care va avea loc pe 13 martie, noul film Spiritele din Inisherin (The Banshees of Inisherin) ajunge pe platformă, precum și Ucigașul din Boston (Boston Strangler), în care joacă Keira Knightley, nominalizată de două ori la Oscar, și Chris Cooper, câștigător al premiului Oscar. De asemenea, abonații se pot bucura de multe alte filme concurente la premiile din acest an, care sunt deja difuzate pe Disney+, printre care Roșu aprins (Turning Red), Focul Iubirii (Fire of Love), Pantera Neagra: Wakanda pentru totdeauna (Black Panther: Wakanda Forever) și Le Pupille.


Accesați articolul integral pe

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (elle.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *