financialintelligence.ro
financialintelligence.roActualitateInternational

Zelenski ar putea călători la New York pentru a participa la dezbaterea generală a Adunării Generale a ONU (diplomaţi)

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski s-ar putea deplasa la New York pentru a participa la dezbaterea generală a Adunării Generale a ONU, potrivit unor diplomaţi. Această vizită ar putea fi prima deplasare a lui Zelenski în afara Ucrainei de la declanşarea invaziei ruse, informează miercuri dpa, potrivit Agerpres.

“Suntem pregătiţi pentru vizita oricărui oficial, inclusiv a preşedintelui”, a spus purtătorul de cuvânt al misiunii ucrainene la ONU, Anatoli Slenko.

Zelenski figurează pe lista celor care vor lua cuvântul în cadrul celui mai mare eveniment anual al ONU ce va avea loc la mijlocul lui septembrie, însă Slenko a subliniat că acest lucru s-ar putea schimba, adăugând că este “încă neclar” dacă vizita lui Zelenski va avea loc.

Surse din Consiliul de Securitate al ONU au confirmat că misiunea ucraineană plănuia o vizită a lui Zelenski la reuniunea anuală a şefilor de stat şi de guvern. Însă diplomaţii consultaţi de dpa au subliniat că orice deplasare a preşedintelui i-ar putea pune în mare pericol viaţa… [continuare]


Accesați articolul integral pe financialintelligence.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *