promotor
promotor.roAuto

Volkswagen Golf R stabilește un nou record pe Nurburgring

Golf R Edition 20 a devenit cel mai rapid model al gamei R de la Volkswagen. Hot hatch-ul a reușit să scoată un timp mai bun cu 4 secunde față de cel precedent.

Volkswagen Golf R aniversează 20 de ani anul acesta, iar producătorul a decis să aducă niște actualizări hot hatch-ului. Cu ajutorul acestora, mașina a reușit să-și bată recordul precedent cu 4 secunde. Astfel, modelul aniversar devine cel mai rapid membru al gamei R de la Volkswagen.

Ediția special creată pentru a sărbători cea de-a 20-a aniversare oferă cu 13 cai putere mai mult decât actualul model de producție. Odată cu această putere a motorului, Golf R „20 Years” accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,6 secunde. Viteza maximă limitată electronic este de 270 km/h. Pe lângă puterea adițională, ediția aniversară a suferit și ajustări ale șasiului. Astfel, manevrabilitatea a fost îmbunătățită. Pentru a arăta că toate aceste lucruri nu au fost în zadar, Volkswagen a dus Golful R pe Nurburgring, acolo unde și-a doborât vechiul record cu 4 secunde… [continuare]


Accesați articolul integral pe promotor.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (promotor.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *