promotor
promotor.roAuto

Kia a publicat imagini cu viitorul SUV electric EV9 din timpul testelor finale

Kia a prezentat în toamna anului trecut la Los Angeles conceptul EV9, care anunță un SUV electric de serie ce va sosi în Europa în 2023. Viitorul model cu emisii zero va fi dezvoltat pe platforma E-GMP a grupului Hyundai Motor.

Aceasta va oferi o autonomie de până la 480 de kilometri cu o singură încărcare. Aceasta permite o încărcare rapidă la rate de până la 350 kWh, iar repriza 10-80% se realizează în doar 20-30 de minute.

Producătorul sud-coreean a publicat câteva imagini cu un prototip camuflat al noului SUV electric surprinse în timpul testelor finale.

Viitorul Kia EV9 va fi lansat în primul trimestru din 2023

Cererea de SUV-uri în Europa, inclusiv cele electrice, este din ce în ce mai mare. Acest lucru i-a determinat pe cei de la Kia să grăbească procesul de dezvoltare al viitorului lor model EV9… [continuare]


Accesați articolul integral pe promotor.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (promotor.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *