ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
libertatea.ro
libertatea.roMonden

Anunțul făcut de Nicole Cherry, la câteva luni de la cununia civilă. „Cred că, în general, e important să existe comunicare”

Nicole Cherry, în vârstă de 23 de ani, s-a căsătorit civil cu Florin, în luna mai, odată cu botezul fetiței lor. Aflată la petrecerea VIVA!, artista a vorbit despre legătura pe care o are cu soțul ei, dar și despre cum se menține în formă.

Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Florin, care îi este un adevărat sprijin.

„Într-adevăr, suntem un cuplu solid și știm să ne ascultăm unul pe celălalt, asta ne ajută enorm. Florin este sprijinul meu, cel puțin în toată această perioadă m-a ajutat enorm în tot.

Cred că, în general, e important, așa cum am spus, să existe comunicare, să înțelegi nevoia fiecăruia și să ai răbdare, să te bucuri de lucrurile, care, pe moment, nu par atât de WOW, dar ele, de fapt, contează enorm de mult. Lucrurile simple, în general, ne ajută să ne bucurăm mai mult, cred eu”, a declarat Nicole pentru Ego… [continuare]


Accesați articolul integral pe libertatea.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (libertatea.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.