elle.ro
elle.roShowbiz

Met Gala 2023: cine va găzdui petrecerea fashion a anului și care este dress-code-ul?

Met Gala 2023 va celebra creativitatea unuia dintre cei mai influenți și mai controversați designeri ai secolului trecut – Karl Lagerfeld -, iar Anna Wintour a anunțat deja dress-code-ul și gazdele evenimentului.

Met Gala 2023 se apropie – evenimentul care celebrează deschiderea uneia dintre cele mai importante expoziții fashion ale anului va avea loc, conform tradiției, în prima zi de luni a lunii mai, adică 1 mai 2023. Expoziția și totodată tema petrecerii va fi: Karl Lagerfeld: A Line of Beauty, dar mulți contestă alegerea, dat fiind faptul că unele dintre convingerile influentului designer nu se mai regăsesc printre valorile pe care lumea modei încearcă să le promoveze (cu relativ succes) astăzi.

Karl Lagerfeld a fost unul dintre cei mai relevanți creativi din industria modei, cariera lui de decenii fiind marcată de mandatele sale de designer șef pentru case precum Chanel, Fendi, sau propria linie. Lagerfeld a lucrat de-a lungul timpului și cu Chloe, Patou sau Balmain, înainte de a deveni aproape sinonim cu estetica Chanel, casă pe care a readus-o în atenția publicului larg după angajarea sa, în 1983. Designerul a decedat în urma unui cancer pancreatic, la vârsta de 85 de ani, pe 19 februarie 2019.


Accesați articolul integral pe

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (elle.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *