promotor
promotor.roAuto

Hypercar-ul Red Bull RB17 va debuta la Goodwood Festival of Speed 2024

Red Bull Racing anunță că primul său hypercar va debuta anul acesta la Goodwood Festival of Speed. Mașina a fost creată cu ajutorul inginerului Adrian Newey.

Chiar dacă Directorul tehnic al Red Bull Racing, inginerul Adrian Newey, va părăsi echipa în 2025, acest lucru nu înseamnă că dezvoltarea hypercar-ului RB17, pe care Newey l-a proiectat, nu va mai fi lansat. Dimpotrivă, Adrian Newey se va ocupa de acest proiect până când va părăsi echipa austriacă, la începutul anului 2025.

„Etapele finale de dezvoltare a RB17 sunt înaintea noastră”, a spus Newey într-un comunicat. „Așa că, pentru restul timpului meu cu echipa, concentrarea mea va sta acolo.” Astfel, legendarul inginer care a lucrat 18 ani alături de Red Bull Racing, timp în care echipa a adunat 13 campionate mondiale: 7 la piloți și 6 la constructori… [continuare]


Accesați articolul integral pe promotor.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (promotor.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *