stirileprotv.ro
stirileprotv.roCalatoriiLifestyle

Mașina personală, o locație excelentă pentru o vacanță low-cost. Care este prețul confortului

Cei care au dor de ducă, dar și un buget modest au găsit cea mai bună soluție pentru a merge în vacanță.

Și-au amenajat în mașini bucătării și au instalat paturi. Așa că, după un drum lung, se pot caza parcând mașina într-un loc frumos.

Alexandra Vicol: „Dimineața ne facem cafeaua. Suntem băutori de cafea, avem un aragaz portabil cu care ne facem treaba foarte bine. Ne luăm alimentele reci. Patul este dormitor și sufragerie, în același timp”.

Se împlinește un an de când Alexandra și Flavius își petrec vacanțele doar în mașina pe care singuri și-au modificat-o, așa încât să le asigure, pe lângă mobilitate, și o cazare confortabilă… [continuare]


Accesați articolul integral pe stirileprotv.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (stirileprotv.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *