impact.ro
impact.roLifestyle

Nu mai mânca aceste mâncăruri cu mâna. Românii nu sunt conștienți de greșeală

Spre surprinderea multora, bunele maniere trebuie respectate întotdeauna la masă, iar acestea nu vorbesc niciodată despre mâncatul cu mâna. Dacă în multe țări din Asia, de exemplu, mâncatul cu mâna este o adevărată tradiție,iar bunele maniere locale prevăd chiar acest lucru, în Europa invitații la masă folosesc întotdeauna cuțitul și furculița, indiferent de bucatele din farfurie.

Nu mai mânca aceste mâncăruri cu mâna

Cu toate acestea, sunt câteva alimente care pun probleme multora dintre noi, însă niciodată nu trebuie să renunțăm la tacâmuri. Mâncatul direct cu mâna ne va ușura „munca”, dar ne va arunca într-un con de umbră în ochii celorlalți participanți la masă. De aceea, „antrenamentul” trebuie să înceapă întotdeauna acasă, de la o vârstă fragedă… [continuare]


Accesați articolul integral pe impact.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (impact.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *