ULTIMELE STIRI

luni, 8 august, 2022
republica.ro
republica.roinfoFestivalSpecial

12 lucruri pe care le-am aflat la Unchain Fintech Festival, primul eveniment major despre fintech din Europa Centrală și de Est, organizat la Oradea

lensa.ro

Unchain Fintech Festival, primul eveniment major despre fintech din CEE – Europa Centrală și de Est – a avut loc la Oradea.

Acesta a fost un eveniment reper de fintech din CEE și a reunit unii dintre cei mai importanți experți din domeniul bancar și financiar pentru a vorbi despre viitorul banilor. Prima ediție a reunit peste 300 de participanți din peste 20 de țări, reprezentanți ai băncilor centrale și comerciale din regiunea CEE, pasionați de tehnologie, startup-uri, fonduri de venture capital (VC) și investitori interesați de tendințe, crearea oportunităților de business și inovație în fintech și nu numai.

Prima ediție a fost sold out, iar lumea deja a început să-și rezerve locuri pentru anul viitor. Unchain a marcat un eveniment premieră în industria fintech și s-a dovedit a fi un adevărat succes. Un festival care a îmbinat perfect networkingul business, atmosfera relaxantă, after hours și turismul local prin city tour și partenerii locali implicați… [continuare].


Accesați articolul integral pe republica.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (republica.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
chilipirul-zilei.ro/

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.