ULTIMELE STIRI

luni, 8 august, 2022
digisport
digisport.roSport

Nicolae Dică anunță noi transferuri la FCSB: ”Am discutat deja cu patronul, cu MM”. Ce spune de Miculescu și Rusu

lensa.ro

Joonas Tamm a înscris unicul gol al partidei, la jumătatea reprizei a doua, cu o execuție lăudată de Ilie Dumitrescu. Noile achiziții ale FCSB-ului, David Miculescu și Bogdan Rusu, au început partida ca titulari, însă ambii au fost schimbați pe parcursul jocului.

Dică anunță noi transferuri la FCSB: ”Vom încerca să mai aducem fotbaliști”

Nicolae Dică, antrenorul FCSB-ului, s-a declarat mulțumit de prestațiile celor mai noi doi jucători ai săi, însă a recunoscut că mai așteaptă întăriri și s-a consultat în acest sens cu Gigi Becali și MM Stoica.

Au venit până acum Miculescu și Rusu, sunt mulțumit de ce au arătat în această seară, mă așteptam să nu joace 90 de minute, mă bucur că au încercat să facă ceea ce le-am zis.

Am încredere că ne vor ajuta în continuare. Dar mai am nevoie de jucători, am discutat deja cu patronul, cu MM și vom încerca să mai aducem fotbaliști”, a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă.

Nicolae Dică: ”Sunt nemulțumit de ultimele 20 de minute”

În legătură cu jocul din Slovacia, Nicolae Dică s-a arătat mulțumit de rezultat, însă nu și-a putut ascunde dezamăgirea față de faptul că elevii săi nu au reușit să gestioneze mai bine ultimele minute, când FCSB avea un om în plus.

Ştiam că întâlnim o echipă bună, consider că am făcut 70 de minute bune. Mă refer în prima repriză unde am avut un început de meci bun. Ne-am creat ocazii de a marca, am reuşit să punem o presiune pe adversar. Într-adevăr şi ei şi-au creat o ocazie dintr-o fază fixă şi au avut câteva centrări. A fost o repriză bună, am fost agresivi pe faza defensivă.

În a doua repriză am început bine, ne-am creat ocazii de a marca. Apoi am avut un moment în care am făcut un pas înapoi, ceea ce nu trebuia să se întâmple. Dar am avut reacţie după, am reuşit să marcăm gol.

A venit şi acel cartonaş roşu pentru ei. Sunt nemulţumit de ultimele 20 de minute pentru că în momentul când am fost cu un om în plus trebuia să punem o mai mare presiune pe adversar, să avem o posesie mai bună, să ţinem mai mult de minge, să marcăm şi golul 2. Dar în totalitate sunt mulţumit pentru că am reuşit un rezultat pozitiv, îi felicit pe băieţi pentru rezultat şi pentru atitudine. Asta e cel mai important.

După gol nu sunt mulţumit pentru că nu am ţinut mai mult de minge, am arătat că nu avem jucători cu experienţă în lot, că suntem o echipă tânără. Dar în continuare am încredere în aceşti jucători şi cred că ei vor putea să crească. Cred că ăsta e motivul pentru care nu am reuşit în ultimele 20 de minute să reuşim să marcăm şi golul 2 pentru că am o echipă tânără. Şi cei care au fost pe teren, şi cei care au venit de pe bancă.

Nu sunt jucători cu experienţă în echipă acum, dar din jucătorii tineri voi încerca să le dau cât mai mare încredere şi să facem 2-3 lideri din acest moment”, a spus Nicolae Dică.


Citiți articolul original pe digisport.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (digisport.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
chilipirul-zilei.ro/

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.