elle.ro
elle.roFilme

10 filme în care actorii s-au jucat pe ei înșiși

Fie că te-ai întâlnit sau nu până acum cu aceste filme, credem că le vei vedea cu alți ochi de acum înainte.

Îți propunem să descoperi o serie de exemple de filme în care unii actori din distribuție nu au avut de interpretat roluri necunoscute lor, ba din contră, s-au jucat pe sine.

1. Zoolander

Filmul Zoolander din 2001 are în distribuție mai multe vedete, cum ar fi Natalie Portman, Lenny Kravitz, Heidi Klum, Paris Hilton și Gwen Stefani. Printre aceste personalități care au apărut, David Bowie a fost cel care s-a remarcat de îndată, regretatul cântăreț fiind protagonistul unei scene în care predomină dramatismul. 

2. Being John Malkovich

John Malkovich se joacă în filmul Being John Malkovich, care urmărește mai multe ipostaze ale sale. Craig Schwartz, interpretat de John Cusack, află că există o ușă secretă care îi dă ocazia de a afla ce se află în mintea actorului John Malkovich. El trece de această ușă, însă o face urmărindu-și interesele personale.[continuare]


Accesați articolul integral pe elle.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (elle.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *