elle.ro
elle.roRelatii & Cuplu

6 semne că nu veți avea o relație serioasă oricât de mult ai încerca

Ai început o nouă relație, iar lucrurile par promițătoare, însă poți afla dacă partenerul tău are planuri pe termen lung alături de tine?

Pentru ca o relație să devină serioasă, este nevoie de doi parteneri care își doresc același lucru și au aceleași planuri de viitor. Dacă nu îți dorești să ai încă o discuție cu iubitul tău despre relația voastră, poți fi atentă la comportamentul lui. Poate oferi o mulțime de indicii.

Nu își face planuri

Dacă nu își face planuri cu tine atunci nu vrea o relație serioasă. Dacă te anunță în ultimul moment că vrea să te vadă este un semn că îi place să vă petreceți timp împreună. Dar dacă ieșiți doar atunci când te invită în oraș în ultimul moment, nu este un semn prea încurajator că relația va funcționa. Nu este necesar să vă plănuiți întâlnirile cu săptămâni înainte, dar dacă te anunță din scurt este clar un semn că nu vrea să se implice foarte mult.[continuare]


Accesați articolul integral pe elle.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (elle.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *