elle.ro
elle.roRelatii & Cuplu

Crezi că te place dar e vorba doar despre politețe sau prietenie. Ce să nu mai confunzi cu flirtul

Crezi că este flirt și îți faci speranțe. Doar că aceste așteptări nu se concretizează, iar tu suferi datorită unei fantasme.

Unele persoane nu cred în prietenia femei-bărbați, deoarece, spun ele, componenta sexuală se va insera în relaționare la un moment dat. Dar nu este obligatoriu să se întâmple asta, iar un bărbat chiar poate să fie interesat de tine ca om, nu ca parteneră sexuală sau de cuplu. În acest context, mai ales dacă îți dorești mult să fii într-o relație, poți numi drept flirt anumite dovezi de bună creștere sau amiciție ce vin din partea acelui bărbat. Iar iluziile nu doar că te vor împiedica să vezi realitatea, ci te vor răni și nu vor permite construirea unei relații de prietenie de calitate.

Vrea să petreacă timp cu tine

Oare are un cerc extins de prieteni sau la capitolul socializare nu stă grozav și ca atare vrea să cunoască cât mai mulți oameni? Aveți interese comune care vă reunesc? Contexte sociale în care vă întâlniți des? Să spunem că nu se valorizează prin asocierea cu tine și nici nu vrea să alunge superficial singurătatea, căci și acestea sunt opțiuni posibile. Doar te consideră o persoană de calitate, un partener de discuție abil și îi face sincer plăcere să petreacă timp cu tine, fără să își dorească să ajungeți în pat…


Accesați articolul integral pe

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (elle.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *