promotor
promotor.roAuto

Facelift pentru Rolls-Royce Cullinan. Ce schimbări aduce evoluția SUV-ului britanic?

Rolls-Royce a prezentat Cullinan Series II, un facelift pentru primul SUV-ul al producătorului britanic. Actualizarea aduce schimbări estetice și tehnologii moderne pentru Cullinan.

Lansat în 2018, Rolls-Royce Cullinan a devenit concurentul britanicilor pe piața SUV-urilor de lux. Șase ani mai târziu, Rolls-Royce Cullinan primește o actualizare importantă pe plan estetic, cu schimbări minore pentru interior.

Schimbările pornesc din partea frontală, acolo unde putem observa noua bară de protecție mai agresivă. De asemenea, Cullinan facelift va fi oferit încă de la debut și în versiunea Black Badge, care oferă performanțe mai bune și până la 600 CP dintr-un motor V12.

Cullinan a primit și un nou set de faruri și putem vedea că luminile de rulare pe timp de zi se extind mult în partea inferioară a barei, având efect de cascadă. De asemenea, SUV-ul a primit și o grilă iluminată, așa cum am văzut și pe alte modele ale companiei și la BMW, bineînțeles… [continuare]


Accesați articolul integral pe promotor.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (promotor.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *