impact.ro
impact.roLifestyle

Cum faci plantele de interior să înflorească tot anul. Secretul floriștilor iscusiți, ai nevoie de apa în care ai fiert legume

Cui nu îi place să aibă să aibă florile din casă înflorite tot anul? Acestea aduc un plus de culoare și parfum în decorul tău. Deși poate părea greu de crezut, unele dintre ele pot sta înflorite tot timpul anului urmând doar câțiva pași simpli. Iată o modalitate simplă și naturală de a hrăni rapid și eficient plantele.

Cum faci plantele de interior să înflorească tot anul

Majoritatea gospodinelor au în locuință ghivece cu flori, care le încântă cu frumusețea lor și parfumează casele. Însă pentru ca ele să stea înflorite cât mai mult timp, necesită o fertilizare regulată și o îngrijire adecvată. Dacă nu au suficientă hrană, plantele de interior se îmbolnăvesc și se ofilesc.

Cel mai la îndemână pentru toată lumea este că cumpere îngrășăminte pentru flori. Însă există și alte modalități mai bune și mai naturale pentru a hrăni rapid și eficient plantele. De exemplu, poți pregăti în casă un îngrășământ extrem de pentru plantele la ghiveci. Este vorba despre sfecla roșie, mai exact de apa în care ai fiert această legumă… [continuare]


Accesați articolul integral pe impact.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (impact.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *