ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
impact.ro
impact.roActualitateInternational

Rusia, în căutare de „carne de tun”. Ce capcană le-a întins Putin statelor vecine. Două țări și-au avertizat deja cetățenii

Rusia este în căutare de „carne de tun”. Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, le-a întins o capcană statelor vecine. Două țări și-au avertizat deja cetățenii să nu pice în plasa întinsă de președintele rus, în contextul războiului pe care acesta l-a declanșat în urmă cu aproximativ șapte luni în Ucraina.

Ce țări și-au avertizat cetățenii cu privire la capcana întinsă de Putin

Rusia a adoptat un decret prin care străinilor care semnează un contract cu forţele sale armate li se garantează cetățenia rusă. Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a deschis, marți, un centru de recrutare în armată pentru cetăţenii străini, la centrul pentru migranţi Saharovo, ce se află în suburbia capitalei ruse.

Acest demers al Rusiei a fost văzut drept o tentativă de a-i atrage în armata lui Vladimir Putin pe muncitorii migranţi veniţi din Asia Centrală, pentru care obținerea un pașaport rusesc este un vis. În acest context, Kârgâzstan şi Uzbekistan şi-au avertizat cetăţenii să nu participe la războiul din Ucraina, potrivit The Guardian[continuare]


Accesați articolul integral pe impact.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (impact.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.