ULTIMELE STIRI

duminică, 25 septembrie, 2022
gandul.ro
gandul.roActualitateInternational

Turcia condamnă în termeni duri referendumurile organizate de Rusia în regiunile ocupate din Ucraina!

Vladimir Putin este tot mai singur pe scena internațională și se pare că a fost părăsit până și de Recep Tayyip Erdogan, pe care-l considera prietenul său. Turcia tocmai ce a condamnat în termeni duri referendumurile pentru independență organizate de Rusia în regiunile ocupate din Ucraina.

Autodeterminarea la care speră pro-rușii din Donbas este împotriva firii, încearcă Occidentul să transmită Kremlinului.

Turcia nu recunoaște nici anexarea peninsulei Crimeea!

Referitor la planul Moscovei de a anexa patru regiuni din Ucraina printr-o serie de referendumuri locale, organizate pe modelul „Crimeea”, Ministerul turc de Externe a ieșit public, printr-un comunicat de presă, și a condamnat gestul rușilor… [continuare]


Accesați articolul integral pe gandul.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (gandul.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.