digisport
digisport.roSport

Ce i-a deranjat pe cei de la Universitatea Craiova și i-a făcut să-l schimbe pe Laszlo Balint cu Mirel Rădoi

Ce i-a deranjat pe cei de la Universitatea Craiova și i-a făcut să-l schimbe pe Laszlo Balint cu Mirel Rădoi

Președintele Sorin Cârțu a spus ce i-a determinat pe cei din conducere să ia această decizie după numai 7 meciuri oficiale disputate. În plus, la conferința de prezentare a sa ca antrenor, Mirel Rădoi a spus că „nu poate face minuni” pentru ca rezultatul din meciul tur cu Zorya Lugansk, acel 0-1, să mai poată fi întors.

„Cam așa a lăsat impresia primul meci cu Zorya (n.r.: că Universitatea Craiova nu poate face minuni să întoarcă rezultatul din tur). În analiza pe care noi am făcut-o pe toată perioada asta, practic asta a fost chestia, că nu suntem mulțumiți de ceea ce jucăm și de aceea am căutat schimbarea.

Deci voiam altceva, nu posturile în care am fost puși în meciurile astea șapte”, a spus Sorin Cârțu, la Pro Arena.

În meciul cu Zorya Lugansk, din turul 3 preliminar al Conference League, ucrainenii s-au impus cu 1-0, însă au jucat mai combinativ și păreau să aibă o succesiune de pase mai legate, deși nu mai jucaseră un meci oficial din decembrie 2021, din cauza războiului.

Mirel Rădoi, noul antrenor al Universității Craiova

Unele dintre cele mai spectaculoase minuni ale naturii te aștepată În Marele Albastru. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la 22:00!

Mirel Rădoi, liber de contract din noiembrie 2021, a semnat un contract valabil doi ani cu Universitatea Craiova și va debuta pe banca echipei joi, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1, în meciul retur cu Zorya Lugansk din turul trei preliminar al Conference League, care pornește de la 1-0 pentru ucraineni.

Obiectivul impus de conducere este câștigarea campionatului și a Cupei României.

Mirel Rădoi a fost dorit de Universitatea Craiova, cel mai recent, în urmă cu doar două luni, după ce s-a produs despărțirea de Laurențiu Reghecampf.

Atunci, fostul selecționer nu a reușit să ajungă la un acord cu Mihai Rotaru, care s-a reorientat și s-a înțeles cu Laszlo Balint.

Laszlo Balint a rezistat mai puțin de două luni, perioadă în care a condus echipa în șapte meciuri și a înregistrat două victorii, 3-0 cu Vllaznia și 2-1 cu U Craiova 1948, trei remize, 2-2 cu Sepsi, 1-1 cu Vllaznia și cu U Cluj, și două înfrângeri, 0-1 cu Rapid și Zorya Lugansk.


Citiți articolul original pe digisport.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (digisport.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *