digisport
digisport.roSport

Au crescut așteptările la Rapid! Anunțul lui Daniel Niculae după victoria cu Sepsi

Rapid București este liderul Ligii 1, având 15 puncte după primele șapte etape. Sâmbătă, Rapid a câștigat meciul din deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghescor 2-1.

Daniel Niculae: „Rapid trebuie să câștige etapă de etapă”

Au fost multe momente în care Sepsi a dominat-o pe Rapid, dar echipa pregătită de către Adrian Mutu a reușit să absoarbă presiunea și să fructifice ocaziile avute. Raportul șuturilor pe poartă a fost 8-5 pentru echipa din Sfântu Gheorghe.

Mario Rondon a deschis scorul pentru gazde, din penalty, în minutul 21, dar Rapid a preluat conducerea până la pauză, după reușitele lui Antonio Sefer (27’) și Alex Ioniță (45+2’).

La finalul partidei, Daniel Niculae, președintele Rapidului, a anunțat că pretențiile clubului au crescut, având în vedere lotul valoros pe care îl are la dispoziție Adrian Mutu… [continuare]


Accesați articolul integral pe digisport.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (digisport.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *