click.ro
click.roSport

Rapid a învins fără probleme pe FCSB, care e în degringoladă

Rapid a reușit să câștige cu scorul de 2-0 pe FCSB, după un meci în care starul a fost chiar jucătorul transferat acum două zile de la CFR Cluj, Duganzic.

Croatul Duganzic, care până miercuri era încă jucătorul campioanei, CFR Cluj, a fost eroul giuleștenilor. El a deschis scorul cu o superbă lovitură de cap, în minutul 19 după o centrare a lui Ioniţă. Scorul final al meciului, 2-0, a fost stabilit în minutul 40, când Sefer a executat o lovitură liberă, același Dugandzic a întors în careu pentru Săpunaru şi fundaşul rapidist a înscris.

La finalul partidei, croatul a declarat, fericit: „Un început uimitor, am visat la asta. Nu ştiam că e meci aşa important pentru Rapid. Am doar cuvinte bune despre cum am fost primit la Rapid şi cred că le-am răspuns pe teren. FCSB nu a început prea bine sezonul, dar ne-am uitat doar la noi, doar asta conta„.

De asemenea, Adrian Mutu, tehnicianul Rapidului, a spus: ”Nu am de ce să mă plâng. Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor. A fost un meci greu, au muncit şi e o victorie meritată. Cred că da, e cea mai importantă victorie, e un meci care contează foarte mult pentru noi. Voiam doar să facem suporterii fericiţi şi ne bucurăm că am reuşit acest lucru. O victorie meritată pe deplin. Ne mai trebuie un atacant. Mai trebuie întăriri, pentru că şi astăzi pe bancă aveam trei copii de 18 ani. În jocuri ca acesta ai nevoie de jucători cu experienţă. Toţi jucătorii au intrat bine, motivaţi, conectaţi. A fost o victorie muncită, mă bucur că n-am luat gol. Înainte de meci mi-a spus Săpunaru că dă gol, dar cu capul, nu cu piciorul. Mă bucur pentru el şi pentru echipă. Am avut o discuţie cu el în timpul săptămânii, i-am spus să nu uite că e căpitanul nostru şi că trebuie să gestioneze aceste sentimente. Nu ne gândim la lupta pentru titlu. E o victorie mare, dar de marţi ne gândim la următorul meci, cu Universitatea Craiova”.

Toni Petrea se gândește la demisie

De partea cealaltă, antrenorul FCSB, Toni Petrea, a lăsat de înțeles că se gândește să plece de la echipă: ”Am luat două goluri din două greşeli. Rapidul s-a văzut că este o echipă experimentată, rezultatul mă nemulţumeşte total. A trebuit să fac patru schimbări la pauză, să avem mai multă mobilitate. Nu putem spune că doar jucători sunt de vină. Sunt nemulţumit de deciziile luate în anumite momente, trebuia să fim mai pragmatici. Sunt momente importante pe care nu le-am tratat cum trebuie. Se întâmplă ceva cu noi, trebuie să ieşim din acest moment. Normal că ne lipseşte un atacant”, a spus tehnicianul ”roș-albaștrilor”.

Nici căpitanul echipei, Florin Tănase, nu era mai fericit. ”Cer scuze suporterilor că i-am dezamăgit în acest start de sezon. Am făcut un meci slab, ei au marcat, felicitări lor. Nu pot eu spune care sunt cauzele. Problema e că nu jucăm ca pe finalul sezonului trecut, că nu mai suntem acea echipă ofensivă, nu ştiu de ce. Sunt supărat, mă aşteptam la un alt start de sezon, aveam încredere, trebuie să începem să jucăm cum o făceam. Nu-mi arde de transfer după meciul ăsta. În România nu ai voie să vorbeşti, să-ţi spui părerea, cred că fiecare om trebuie să spună ce gândeşte, iar ceilalţi să comenteze. Eu nu am atacat filosofia clubului”, a declarat Tănase.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa [email protected]!


Citiți articolul original pe click.ro

Declinarea răspunderii! stirihub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *