ULTIMELE STIRI

luni, 8 august, 2022
stirihub.ro
stirihub.roDigital & Social MediaViral

Video: un bărbat reușește miraculos sa prindă un copil care cade de la etajul 6 al unui bloc

lensa.ro

Un bărbat din provincia Zhejiang, China, a devenit viral după ce a fost văzut într-un videoclip, pe 19 iulie, prinzând un copil mic care a căzut de la fereastra unui apartament de la etajul șase.

În imaginile CCTV încărcate vineri pe Twitter de purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe al Chinei, Zhao Lijiang, bărbatul este văzut vorbind la telefon în timp ce se grăbește spre partea din față a clădirii, alunecând pentru scurt timp. Apoi se uită în sus și prinde în brațe copilul care cade rapid.

Videoclipul prezinta si înregistrări CCTV ale clădirii și o arată pe fetița de 3 ani alunecând pe fereastră și prăbușindu-se rapid în jos.

Videoclipul a strâns peste 175.000 de vizualizări și peste 9.000 de aprecieri.

După ce a primit tratament la Spitalul Popular Tongxiang, vineri, copilul a fost externat.

Bărbatul le-a spus instituțiilor de presă chineze că a auzit o bubuitură venind din partea de sus a blocului și și-a ridicat privirea pentru a vedea copilul mic care se prăbușește pe fereastră. El s-a descris ca fiind norocos că a prins fata la timp și a explicat că a fost pur instinct.

Utilizatorii Weibo l-au salutat pe bărbat ca pe un „erou”, inclusiv pe Zhao, care l-a descris pe Bunul Samaritean drept „eroi printre noi” în postarea sa pe Twitter.

chilipirul-zilei.ro/

Care este reacția ta la acest articol?

Alții au citit si ...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată.